Csapatjáték a foci!

Üdvözöllek benneteket!

Bár már hét eleje óta a válogatottal készülök Telkiben, azért néhány gondolat erejéig szeretnék még visszatérni a hétvégi meccsre. Nyertünk, és most egy kicsit nyugodtabban tölthetjük el a két hetes bajnoki szünetet.

Furcsa meccs volt, hiszen az első félidőben bedaráltuk a Siófokot, ki is üthettük volna a vendégeket, hiszen a két találatunk mellett még vagy fél tucat helyzetünk volt. Nekem is adódott egy lehetőségem, Marian beadása után talán le is kezelhettem volna a labdát, ám én akkor a lövés mellett döntöttem. Hiba volt… Sokan még egy helyzetet is a nevemhez kötnek, ám ott, Horváth Andris lövése után alig értem el a labdát, azt én nem éreztem ziccernek.

Nem lőttünk újabb gólt, és ez majdnem megbosszulta magát! A fordulást követően feljött a Siófok, nem volt veszíteni valójuk, elkezdtek támadni. Mi pedig sokat hibáztunk, ám hála Daninak, sikerült itthon tartanunk a három pontot.

A múlt héten, az Újpest meccs lefújása után sokan megtalálták Danit, mondván, nagyokat potyázott. Ez a kapussors… Akkor nem ment igazán, most pedig mondhatom, hogy ő hozta nekünk a mérkőzést. Örülök, hogy ő nem „aludt bele” a múlt heti vereségbe, hanem előre tekintett, megrázta magát, és egyszerűen parádésan teljesített.

Csapatjáték a foci, szombaton Dani vitte a prímet, máskor meg más teszi hozzá azt a pluszt, ami a győzelemhez kell. Örülök, hogy immár 14 pontunk van, elszakadtunk a veszélyes zónától. Nem tudom, ki esik ki majd, de ha a Fradi és a ZTE nem nyeri meg az ősszel hátralévő meccseinek legalább a felét, nagy bajba kerülhet…

A válogatottal készülök a héten, elemezzük a finnek játékát: megnéztük a svédek és a moldávok elleni idegenbeli meccseiket. Pénteken a Finnország-Svédország találkozót tekintjük meg;  igyekszünk tökéletesen kivesézni az északiakat. Nyerni akarunk mindenképpen!

Hogy velem, vagy nélkülem, ezt egyelőre nem tudom megmondani. Laczkó Zsolt ugyan eltiltott, ám Moldovában Vanczák Vili játszott balhátvédet. Nem beszéltünk még a kapitánnyal a kezdőcsapatról, korai is lett volna még, hiszen csak kedden lépünk pályára.

Dolgozom becsülettel, és bizakodom, hogy szerepet kaphatok ismételten a nemzeti csapatban.

Addig is hajrá finnek, no és Hajrá Hali!