Paksi túra előtt…

 

Üdvözöllek benneteket!

Ma Paks felé vesszük az irányt, és reméljük, hogy ponttal, pontokkal térünk haza Tolna megyéből. Szerintem egyébként nyerhetünk is, hiszen hosszú idő óta először végre nincs sérült és eltiltott a keretben.

Korábban már írtam, hogy a bajnokságnak ebben a periódusában illene sok pontot szereznünk. A Siófok-Paks-Kaposvár trióból legalább hetet be kellene húznunk, de akkor lennék teljesen elégedett, ha kilenc jönne össze végül. Mert igen is hiszen a paksi sikerben! Ha holnap nyerünk, és utána a Rohonci úton megverjük a Kaposvárt is, akkor ott lehetünk a középmezőny elején!

Jó tett a válogatott szereplése miatti szünet, hiszen a sérültjeink többsége felépült. A Siófok ellen nem léphetett pályára Vujovics és Guzmics sem eltiltás miatt, ma azonban már ők is a keret tagjai. Összességében tehát erős csapattal állhatunk ki Pakson.

Ott, ahol a tavasszal buta módon megvertük szinte saját magunkat… Vezettünk a gólommal, aztán rúgattunk kettőt az ellenféllel. Lestaktikáztunk a szabadrúgásoknál, amit ügyesen lefigyeltek a hazaiak. Aztán a végén megint jött egy fegyelmezetlenség, és mi pont nélkül jöttünk haza. Ilyen hibákat nem követhetünk el!

Reálisan nézve jó csapat a Paks. Bő a kerete, tehát Kis Károly sok kiváló focistával dolgozhat együtt. Bár beszéltem Csernyánszky Norbi barátommal, nem tudom, hogy vannak-e sérültjeik. A tolnaiak tavaly remekeltek, azonban az idén mintha kissé döcögne a szekér. Tudom-tudom, hogy az előző fordulóban nyertek Kispesten, ennek ellenére azt mondom, hogy még nem állt össze tökéletesen a csapatuk.

Egy ponttal sem lennék elégedetlen, ám én minden meccset meg akarok nyerni. Szerintem erre most jó esélyünk van! Mindent megteszünk a sikerét!

Hajrá Hali!