A B-középben szurkolok szombaton!

Üdvözöllek benneteket!

Szombaton sajnos nem segíthetem a csapatot a pályán. De a lelátón ott leszek, méghozzá a B-középben, és a barátaimmal együtt buzdítjuk a Halit!

Kezdjük a Kaposvár-meccsel. Nagyon sajnálom, hogy nem nyertünk. Nem játszottunk jól, de küzdöttünk becsülettel. Aki nem így látta, abból a rosszindulat beszél. Hajtottunk, mentünk előre, a vendégek meg egyszer találták el a kapunkat, és abból gól lett. Sajnos, ilyen a foci…

A Veszprém elleni kupameccsen nagyon kellett a siker, jót tett a gárda önbizalmának. Szerintem ez meg is látszott jó értelemben a diósgyőri produkciónkon.

És akkor a diósgyőri mérkőzésről. Sokan mondták, hogy Gallardo levett a pályáról… Ezzel nem feltétlenül értek egyet. Mert kérdem én: rúgott gólt a srác, vagy adott gólpasszt? Nem. Ügyesen cselez a gyerek, találkoztam mér vele a nyáron a Király Kupán. Hihetetlen jó érzékkel tolja meg a labdát, és ha nem tudod elkapni a pillanatot, akkor csak le tudod ütközni. Én is ezt tettem többször. Nem voltam alattomos és durva vele, ennek ellenére jogos volt a lap, amit kaptam. Bár ha én „besárgultam”, akkor a hazai 10-esnek is kellett volna kapnia lapot, legalább egy sárgát. Ő viszont alattomos volt, faragott mindenkit. De a bíró – erőteljes szurkolói nyomásra – engem lapozott meg.

És ha a szurkolók szóba jöttek: nagyszerű volt a hangulat Diósgyőrben, pedig a hazaiak kedvencei borzalmasan fociztak. De a drukkerek a végén is buzdították őket; máshol meg a 7. percben szól az „Ébresztő!”. De a lefújás után még fél órával is éltették a fanatikusok a csapatot, amely abszolút nem játszott jól… Lehet így is.

Aztán felfoghatatlan volt számunkra, hogy van olyan ember, aki utazik 500 kilométert a Hali után, és Horváth Andrist ócsárolja. Ez már mindennek a teteje! És ezt most valamennyi játékos és edző nevében mondom! Kiállunk Andrisért!

Sajnos, a pénteki sárgám miatt nem léphetek pályára a Loki ellen, bármennyire is szerettem volna. De természetesen ott leszek a Rohonci úton, és buzdítom a srácokat! A B-középben még nem voltam soha, ám ezúttal a barátaimmal most ott szurkolok – remélem, a többi drukker is így cselekszik majd!

Hajrá Hali!