Örülök Tamás kinevezésének!

Hosszú évek után ismét végre Szombathelyen köszönthetem majd az új esztendőt. Irány a Fő tér éjfélkor!

Utolsó jelentkezésem óta sok minden történt. Egyrészt kinevezték Artner Tomit a Haladás vezetőedzőjének. E hírnek nagyon örültem, kiemelve azt, hogy rettenetesen sajnálom Aczél Zolit, aki számomra továbbra is ártatlan, ám az eljárás miatt nem tudta ellátni a feladatát a csapat mellett. Tomi szerintem jó döntés volt, és amiatt pedig még inkább boldog vagyok, hogy a szakmai stábban nem lesz változás. Marad Jagó, Jaksi és Székely Tibi. Az ő nevük is garancia a sikerre. Az az igazság, hogy ha választhattam volna az edzőkérdésben, magam is Tomira voksoltam volna. Szombathelyi kötődésű, fiatal edző, aki szerintem megoldja a feladatot.

Az év utolsó napját ezúttal  Szombathelyen töltöm. Hosszú esztendők óta Angliában szilvesztereztünk. Tavaly és azelőtt rendszeresen a nyugat.hu internetes oldalon néztük feleségemmel a képeket és a videókat a Fő téri eseményekről, és már akkor megfogadtuk, hogy ha itthon leszünk, biztosan bemegyünk a városba ünnepelni.

Egyébként én a spontán bulik híve vagyok, még nem tudom, hogy hol leszünk 31-én este. Annyi biztos, hogy a haverokkal együtt leszünk, és persze a csapattársak közül is többekkel találkozunk majd.

Minden Hali-drukkernek nagyon boldog új éve kívánok. Reméljük, hogy a csapat még sikeresebb lesz, mint az idén volt.

Hajrá Haladás!