Szurkolok Kokónak!

Üdvözöllek benneteket!

Már javában zajlik a felkészülés, és egyre jobban kezdjük visszanyerni az erőnket. Artner Tomi egyelőre játékos edzéseket vezényel, sokat játszunk, egész pályán, félpályán, szóval, eddig a labdáé volt a főszerep, a száraz futásokat elkerültük.

Folyamatosan jön vissza az erőnlétünk, bár egy profi sportolónak egy hónap szünet után nem szabad elhagynia magát. Jó hangulatban telnek a tréningek, mindenki maximálisan odateszi magát, Artner Tomival jól megértjük egymást.

Ami az átigazolásokat illeti: mi is a sajtóból értesülünk a hírekből, tehát semmi új információval nem tudok szolgálni. Kokó érdekes helyzetbe került. Azt gondolom, nehéz döntés előtt áll. Ha önző módon a saját véleményemet mondanám neki, akkor – mint akinek a Haladás az élete – biztosan arról győzködném, hogy még ne menjen el, maradjon Szombathelyen. De most nyilván nem erről van szó. Elképzelhető, hogy a fejlődése szempontjából lehet, hogy jót tesz neki a váltás. Meggyőződésem, hogy a futball tudása alapján megállná a helyét a Videotonban, azt kell eldöntenie, hogy mentálisan készen áll-e arra, hogy eligazoljon a Haladásból.

Egy biztos, a bizonytalanság ilyenkor nem tesz jót a futballistának, magam is voltam hasonló helyzetben, úgyhogy pontosan tudom, mi játszódik le most Kokóban. Óriási tehetség, nem véletlen, hogy Vladan Filipovics felfigyelt rá. Fél évet játszott Kokó az élvonalban, és máris a bajnok akarja leigazolni. Nagyon remélem, hogy csapattársam jól dönt, és remek karriert fut majd be! Szurkolok Kokónak!

Most mennem kell, de hamarosan újra jelentkezem.

Addig is: Hajrá Hali!