Jók leszünk tavasszal!

Üdvözöllek benneteket!

Kemény napokon vagyunk túl, és bár fáradtak vagyunk, nem panaszkodhatunk, hiszen kiválóak az edzések! Úgy érzem, egyre jobbak leszünk, és már nagyon várjuk a tavaszi rajtot!

Hála az égnek, Artner Tomi sok pörgős, labdás edzést vezényel, rengeteget játszunk. Korábban az volt a divat, hogy a trénerek hosszú száraz futásokat diktáltak, ám megmondom őszintén, azok kevésbé voltak hasznosak. A mostani edzéseken totálisan elfáradunk, ám ez kellemes fáradtság.

A csapatunk is kezd összeállni. Játsszuk sorra az edzőmeccseket, és bár másodosztályú ellenfelekkel találkoztunk, ezek a sikerek is jót tesznek az önbizalmunknak. A héten a Sopron ellen szerepeltünk, és az első félidőben rúgtunk négy gólt. Azt gondolom, hogy ez a teljesítmény még egy NB/II-es gárda ellen is elismerésre méltó.

Az új fiúkról továbbra is csupa jó dolgokat tudok elmondani. Nagy Daniról sokat hallottam korábban, és pont olyan, mint amilyennek gondoltam. Igazi profi mentalitású futballista. Remek focista, és bár már most is óriási erőssége a gárdának, saját elmondása szerint tud ennél ő még sokkal jobban is játszani. Villámgyorsan beilleszkedett a csapatba, az egyik erősségünk lesz tavasszal, az biztos.

Kornél óriási tehetséget kapott a Jóistentől, ezzel élnie kell. Szerintem nem is lesz vele gond. Nagyon lát a pályán, minden lehetőse megvan ahhoz, hogy szenzációs karriert fusson be. Csak rajta múlik. Egy biztos, ő is beilleszkedett a Haliba!

Holnap az osztrák Admira ellen lépünk pályára, az a találkozó jó erőfelmérő lesz, de meggyőződésem, hogy nem vallunk szégyent.

Várjuk már a rajtot, és hiszem, hogy jók leszünk tavasszal! Kezd összeállni a csapat, úgyhogy reményeink szerint sok örömöt szerzünk majd a mindig lelkes szurkolóinknak!

Most mennem kell, de hamarosan jelentkezem.

Hajrá Hali!