Várjuk a rajtot!

Üdvözöllek benneteket!

Végre kezdődik a bajnokság! Irtózatosan hosszú volt ez a három hónap. Aki valaha is versenyszerűen futballozott, pontosan tudja, hogy milyen rossz tétmeccs nélkül létezni. De már csak néhányat kell aludni, és újra kifuthatunk a Rohonci útra!

Vasárnap este a Győr látogat hozzánk. Soha nem szerettem az esélylatolgatást, hiszen minden találkozóra úgy készülök, hogy nyerjünk. Az ETO a 2. a bajnokságban, ám nekünk nem szabad ezzel foglalkozunk. Hazai pályán minden gárdára veszélyesek vagyunk, közönségünk támogatásával bárkit megverhetünk. Erre készülünk most is. Csertői Aurél együttese szombaton csúnyán kikapott Fehérváron, és bár nekünk elsősorban saját magunkkal kell foglalkoznunk, azért az 5-1-es zakó biztosan nem múlt el nyom nélkül a győriekben. Az önbizalmuknak nem tett jót, maradjunk annyiban…

Hosszú alapozáson vagyunk túl. Szörnyű, hogy három hónapig nem lehet tétmeccset rendezni Magyarországon. Persze, ez is pénzkérdés, hiszen a csapadékosabb Ausztriában lényegesen rövidebb a téli szünet, ám ott adottak az infrastrukturális feltételek.

Mindig kiemelt jelentősége van az első összecsapásnak, hiszen egy siker lendületet adhat. De én továbbmegyek: az első négy fordulóban sok minden eldőlhet. Három hazai fellépésünk lesz, közben pedig ellátogatunk Egerszegre. A Győrt, a Vasast és a Fradit fogadjuk. Minden mérkőzés nyerhető, a ZTE elleni derbi pedig mindig háromesélyes. Ha jól jövünk ki ebből a sorozatból, megkapaszkodunk a középmezőnyben. Emlékezzünk csak arra, hogy az elmúlt években is rendre jó tavaszt produkáltunk.

Szerintem nincs baj a kerettel, bár nyilván jó lett volna, ha még igazolni tudtunk volna egy belső védőt és egy támadót. Artner Tominak nagyobb lett volna a variációs lehetősége, ám nem féltem a mestert!

Külön kiemelném Radó Andrást, aki óriási tehetség. Mentálisan is egyben van a srác, nagyszerű futballista, és amit hangsúlyoznék: megvan benne az a csibészség, vagányság, amely igazán remek focistává teheti.

Szóval, várjuk nagyon a rajtot. A meccsnapot! Azt, hogy két órával a kezdés előtt sétáljunk egyet a gyepen, hogy az öltözőbe beszűrődjön a szurkolók buzdítása, hogy felcsendüljön a Hali-induló a kezdés előtt. Ezért dolgozunk, minden futballistának a meccs az álma!

Vasárnap mindent megteszünk a sikerért, és én bízom a srácokban! Meg kell vernünk a Győrt, és a siker nagy lendületet adhat. Úgyhogy vasárnap Hajrá Hali!