Háború, 90 percig!

Üdvözöllek benneteket!

Sikerült nyernünk, és ennél most nincsen fontosabb. Ha kitart a lendületünk – márpedig miért ne tartana ki?! – akkor a következő két fordulóban megalapozhatjuk a jövőnket, azaz a középmezőnyhöz csatlakozunk, és nem kell a kieséssel foglalkoznunk. Szerintem mindkét meccs hozható, ám ehhez maximálisan oda kell magunkat tennünk.

A Vasas elleni meccsen bejött, amit jósoltam, hiszen nagyobb terünk volt a támadásokra, kevésbé volt zárt a fővárosiak védekezése, mint a Győré, így aztán sok lehetőség adódott előttünk. Aztán fontos momentum volt, hogy mi szereztük meg az első gólt, amely megnyugtatta a csapatot. Azt hiszem, utána már nem volt kérdéses, hogy ki szerzi meg a három pontot. Folyamatos nyomás alatt tartottuk az ellenfelet, szerintem a 3-0 rájuk nézve hízelgő eredmény.

A meccs elején kicsit lassabb volt a tempó, ám ez valahol érthető, hiszen minden mérkőzésünkön óriási a tét. A forduló előtt egy pont választott el minket a kiesőtől, tehát azért ez mindenkinek ott motoszkált a fejében. Az első találat azonban amolyan görcsoldóként hatott, utána már felpörögtek az események.

Sajnos, összehoztam egy tizenegyest, amely előtt hibáztam én is. Bár az az igazság, hogy rossz volt a kommunikáció közöttünk, nem tudtam, hogy jön mögöttem a srác, így meg akartam játszani a labdát. Mire átvettem, belépett a támadó, én pedig a lábát találtam el.

Azonban jött Dani, aki kivédte a büntetőt, majd az ismétlést is hárította! Nagyon kellett neki is ez a két bravúr, hiszen az önbizalmának igencsak jót tettek ezek a remek védések.

Egyébként többen is remekül fociztak a gárdából, kiemelném a két szélsőnket, Nagy Danit és Radó Andrist, hiszen mindketten elképesztő futómennyiséggel rukkoltak elő, veszélyesen futballoztak, maximálisan kiszolgálták társaikat.

Megvan a fontos három pont, de csak akkor nyugodhatunk meg egy kicsit, ha a ZTE és a Fradi ellen is nyerünk. Egyik sem lehetetlen küldetés. Azonban a legfontosabb most az, hogy ne dőljünk hátra, ne hagyjuk, hogy elaltasson minket a zalaiak eddigi gyenge szereplése. Ez egy kilencven perces háború lesz! A játékosok átérzik a találkozó fontosságát, és látom rajtuk, hogy várják már a derbit. Megteszünk mindent a sikerért, alázattal és hihetetlen lelkesedéssel készülünk szombatra!

Aztán jön a Fradi, amely nem verhetetlen alakulat. Szerintem hazai pályán hozható az a meccs is. Ha most megnyerjük ezt a két összecsapást, szerintem elszakadunk annyira a veszélyes zónától, hogy szóba sem kerülhet a kiesés.

Most lépnem kell, készülünk a szombati ütközetre. Remélem, sokan elkísértek minket, és együtt kiharcoljuk a sikert!

Hajrá Hali!