Nem rossz a sorsolásunk!

Üdvözöllek benneteket!

Jó meccset játszottunk Kecskeméten, és szereztünk egy értékes pontot. Meggyőződésem, hogy sok csapat nem tud majd ponttal távozni a Széktói stadionból. Nekünk sikerült, így maradtunk a középmezőnyben. Szombaton azonban megint nehéz meccs vár ránk, hiszen a bajnokot fogadjuk.

Tudom, hogy sokan féltettek bennünket a kecskeméti túrától, ám megmondom őszintén, én éreztem magunkban az erőt, tudtam, hogy mire vagyunk képesek, és ennek szellemében is léptünk pályára. Jó talajon, jó ellenféllel találkoztunk, két, támadófelfogásban futballozó együttes feszült egymásnak, és ebből remek mérkőzés kerekedett ki.

Megint sok helyzetünk volt, kettőt értékesítettünk is, ám ha jobban koncentrálunk, több gólt is lőhettünk volna. Nem így történt, ikszeltünk, amely összességében értékesnek tekinthető, hiszen az ellenfelünk igen jó csapat,  remek formát mutattak, hiszen négyet rúgtak a Lokinak és a Kispestnek, ráadásul hazai pályán mindenkire veszélyesek.

Több fordulópontja is volt az összecsapásnak, ám én mégis azt emelném ki, hogy a Győr, a Fradi és most a KTE ellen is sikerült hátrányból felállnunk. Azt gondolom, erősségünket ez bizonyítja a legjobban. Tényleg egy felé húzunk, tudunk egymásért küzdeni, és mentálisan is rendben van a társaság.

Mindennél többet elmond, hogy a meccs embere Németh Gabi lett. Ha az ellenfél kapusa volt a mezőny legjobbja, akkor azért nem érdemtelenül szeretünk egy pontot…

Egy újabb kemény 90 perc vár ránk, hiszen a Vidi érkezik a Rohonci útra. De nem tudok mást mondani, mint tavaly: a Videoton kezdőcsapata semmivel sem jobb a miénknél, azaz nincs mitől tartanunk. Tavaly sikerült őket elverni, idén miért ne jönne össze a győzelem? Hazai pályán nekünk nem kell félnünk senkitől, és ezt szeretnénk bizonyítani szombaton is.

Már csak 8 forduló van hátra, és remélem, hogy most már végleg elszakadunk a veszélyes zónától. Összességében jónak tartom a sorsolásunkat, hiszen idegenben a riválisok ellen is esélyesek vagyunk a győzelemre, hazai környezetben pedig megkeseríthetjük az előttünk álló gárdák életét.  Esélyünk van nyerni Pápán, Kaposváron és Siófokon is, itthon pedig a Vidi-Újpest-Paks-DVTK kvartett ellen is realitás lehet a siker.

Mi sem szeretnénk számolgatni, játsszunk egy jó meccset a bajnokkal, lehetőleg győzzük le őket, és akkor már senki nem foglalkozik majd a veszélyes zónával.

Győzni akarunk szombaton, remélem, megint sokan buzdítotok majd minket!

Hajrá Hali!