Büszke vagyok Kenőre!

Üdvözöllek benneteket!

Rettenetesen mérges vagyok még mindig a szombati meccs miatt. Egyszerűen visszaálltunk bekkelni, magunkra húztuk a lilákat, és ennek lett a következménye az egyenlítés. Az egyetlen pozitívum, hogy Kenő gólt lőtt!

Elszúrtuk rendesen az Újpest elleni meccset, nincs ezen mit szépíteni. Pedig Tomi és Tibi a kispadról folyamatosan azt kérte tőlünk, hogy lépjünk feljebb. Egyszerűen hosszúak voltunk, a támadósor és a védelem között hatalmas volt a távolság. És ezt nem szabad megengedni. Mert ha szűkebb a gárda, akkor az ellenfél támadói háttal tudják csak átvenni a labdát, és passzra, vagy visszacselre kényszerülnek.

Régen voltam ilyen ideges a lefújás után. Az öltözőfolyosón csak dobáltam a csukáimat. Rossz felfogásban játszottunk, és még egyszer hangsúlyoznám, hogy a szakmai stáb azt kérte tőlünk, hogy ne álljunk vissza, toljuk feljebb a védekezést…

És még egy észrevételre reagálnék. Bundameccs… Ilyen marhaságot még életemben nem hallottam… Mögöttem van már néhány száz meccs, de én még nem voltam olyan mérkőzésben, amelyen feltűnt volna, hogy a háttérben egyeztettek volna az eredményről. Mert annak szembetűnő jelei vannak, és nemcsak a pályán, hanem az öltözőben is. Nem tartottuk be a taktikai utasításokat, és ennek lett a következménye a pontvesztés.

Külön kiemelném Kenő gólját. Igazi nagybetűs SPORTEMBER! Gödörben volt, de megszakadt annak érdekében, hogy kijöjjön belőle. És megcsinálta! Több ilyen habitusú focistára lenne szükség, akkor előbbre járnánk. Meccs után, este rá is csörögtem, gratuláltam neki, és mondtam, hogy büszke vagyok rá. Nem süppedt bele a sikertele szériába, hanem harcolt azért, hogy újra eredményes legyen. Nagyon sajnálom, hogy megsérült, remélem, mielőbb számolhatunk vele, mert kell a pályára!

És akkor nézzünk előre, hiszen szombaton megint fontos mérkőzés vár ránk. Egyébként szerintem nyerünk Siófokon, igaz, ahhoz nagyot kell javulnunk. A hazaiak mostanában együtt vannak, de róluk is csak azt tudom elmondani, mint az eddigi riválisainkról: nem jobbak nálunk! Nincs miért tartanunk tőlük, ha fegyelmezettek leszünk, akkor három ponttal távozunk a Balaton-partjáról!

Mert ez a célunk, szó sincs arról, hogy ikszre játszanánk. Ha győzünk, nem kell többé hátrafelé tekintgetnünk. Meg egyébként sem. Meggyőződésem, hogy nem esünk ki, erről senki nem beszél az öltözőben. Hét pont az előnyünk a Vasassal szemben, négy a Pápával, és azt gondolom, hogy mindkét riválisnak nehezebb a sorsolása, mint a miénk.

De ezzel nem is szabad foglalkoznunk, el kell hozni a három pontot Siófokról, és kész. Rajtunk nem múlik, küzdünk becsülettel!

Most mennem kell!

Szombaton pedig összehozzuk a sikert!

Hajrá Hali!