10 pontot szerezhetünk!

Üdvözöllek benneteket!

Bár fáradtak vagyunk, összességében eddig nem nézünk ki rosszul: erős ellenfelekkel találkoztunk, gólokat rúgtunk, azt hiszem, jó úton járunk.

A lejátszott edzőmeccseken szerintem egészen jól futballoztunk. Persze, voltak a találkozóknak olyan periódusai, amikor nem mi domináltunk, összességében mégis egészen elfogadható teljesítményt nyújtottunk. Mi lehet ennek az oka? Szerintem egyfelől az, hogy a gárda gerince régóta együtt játszik. Ismerjük egymást, tudjuk, hogy ki mire képes. Aztán ami különbség az egy évvel ezelőtti Halihoz képest, hogy több a gyors futballistánk elől. A csatárok támogatást kapnak a középpályáról, így az ő helyzetük is könnyebb.

Aztán javult a csapat helyzetkihasználása is: megvoltak eddig is a lehetőségeink, ám korábban sok ziccert elpuskáztunk. Most jobb százalékban ütjük be a helyzeteket, remélem, megtartjuk ezt a szokásunkat a bajnokságra is.

Elkészült a sorsolás. Bár nem szoktam különösebb jelentőséget tulajdonítani ennek, azzal azért tisztában kell lenni, hogy minden gárdának rengeteget számít a jó rajt. Nos, nálunk most ez adott, hiszen ahogy néztem, az első négy fordulóban akár 10 pontot is gyűjthetünk! Az újoncot hazai környezetben vernünk kell, Győrben – ahol azért volt mozgás rendesen – egy ikszre jók lehetünk, Siófokon tavaly is behúztuk a három pontot, a DVTK-t pedig ugyancsak a Rohonci úton le kell győznünk.

Persze, az élet átírhatja ezt a forgatókönyvet, de továbbra is azt vallom, hogy Magyarországon bárkit meg lehet verni. A Loki és a Vidi kétségtelenül kilóg a mezőnyből, ám ellenük is kéepsek lehetünk jó eredmény elérésére.

Várjuk már a rajtot, reméljük, hogy jól kezdjük a bajnokságot! Most rohannom kell, délután Király Kupa.

Hamarosan jelentkezem, addig is:

Hajrá Hali!