Felértékelődtek a sikerek

Üdvözöllek benneteket!

Bár valóban jól futballoztunk a DVTK ellen, mégsem sikerült nyernünk, és emiatt maradt bennem hiányérzet. Ilyenkor szoktam azt mondani: bár játszottunk volna rosszabbul, de a végén 1-0-ra mi győztünk volna…

Nem feltétlenül párosul a győzelem jó játékkal, és ez a mondás fordítva is igaz. Ez a közhely szombaton is érvényesült, hiszen a nagy hőség ellenére jó meccset vívtunk a diósgyőriekkel. Az első félidő egál volt, a szünet után viszont mindenben a borsodiak fölé kerekedtünk. Csak az a fránya gól hiányzott… Én is próbálkoztam, lábbal, fejjel, de a kapusuk jó napot fogott ki, vagy ő védett, vagy mi céloztunk egy kicsit pontatlanul.

Összességében viszont nem lehetünk elégedetlenek, hiszen 4 forduló alatt nyolc pontot szereztünk. És csak nézzük meg, hogy az Eger mennyire megnehezíti az ellenfelek dolgát. Mi sok kritikát kaptunk, hogy gyengén játszottunk a hevesiek ellen. De nyertünk, méghozzá simán. Ehhez képest a Vidi csak a ráadásban tudta a maga javára fordítani az eredményt. Aztán a Győr kínkeservesen verte a Siófokot. A Balaton-partján mi 3-0-ra győztünk. Azt gondolom, az említett két siker mindenképpen felértékelődött az elmúlt hetek történéseinek ismeretében…

Pedig két hiányzónk is volt a múlt szombaton. És azt gondolom, hogy a helyettesek maximálisan megoldották a rájuk bízott feladatot. Búrány Zoli kiválóan játszott, pedig nem a saját posztján vetette be Artner Tomi. A remek teljesítménynek meg is lett az eredménye, hiszen Buró a Vidi ellen is ott lesz a pályán. Mindenki előtt ott a lehetőség, csak bizonyítani kell!

A Videotonhoz utazunk vasárnap, persze győzelmi reményekkel! Erős gárda a Vidi, még a második sorát is remek játékosok alkotják, de nekünk nem szabad tartanunk senkitől. Fegyelmezett játékkal pontot, pontokat hozhatunk el Székesfehérvárról. A piros-kékek ma este Törökországban lépnek pályára EL-selejtezőn, ez azért biztosan sokat kivesz majd Nikolicsékból.

Bár megint lesznek sérültjeink, ennek ellenére azt mondom, hogy van keresnivalónk a Sóstói Stadionban! Kielemeztük a Videoton játékát, és mindenki becsülettel készül Torghelléék ellen. Hajtós kis meccs lesz, az biztos!

Most mennem kell, vasárnap pedig Hajrá Hali, Fehérváron is! Remélem, sokan elkísértek minket!

Sziasztok!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.