Felértékelődtek a sikerek

Üdvözöllek benneteket!

Bár valóban jól futballoztunk a DVTK ellen, mégsem sikerült nyernünk, és emiatt maradt bennem hiányérzet. Ilyenkor szoktam azt mondani: bár játszottunk volna rosszabbul, de a végén 1-0-ra mi győztünk volna…

Nem feltétlenül párosul a győzelem jó játékkal, és ez a mondás fordítva is igaz. Ez a közhely szombaton is érvényesült, hiszen a nagy hőség ellenére jó meccset vívtunk a diósgyőriekkel. Az első félidő egál volt, a szünet után viszont mindenben a borsodiak fölé kerekedtünk. Csak az a fránya gól hiányzott… Én is próbálkoztam, lábbal, fejjel, de a kapusuk jó napot fogott ki, vagy ő védett, vagy mi céloztunk egy kicsit pontatlanul.

Összességében viszont nem lehetünk elégedetlenek, hiszen 4 forduló alatt nyolc pontot szereztünk. És csak nézzük meg, hogy az Eger mennyire megnehezíti az ellenfelek dolgát. Mi sok kritikát kaptunk, hogy gyengén játszottunk a hevesiek ellen. De nyertünk, méghozzá simán. Ehhez képest a Vidi csak a ráadásban tudta a maga javára fordítani az eredményt. Aztán a Győr kínkeservesen verte a Siófokot. A Balaton-partján mi 3-0-ra győztünk. Azt gondolom, az említett két siker mindenképpen felértékelődött az elmúlt hetek történéseinek ismeretében…

Pedig két hiányzónk is volt a múlt szombaton. És azt gondolom, hogy a helyettesek maximálisan megoldották a rájuk bízott feladatot. Búrány Zoli kiválóan játszott, pedig nem a saját posztján vetette be Artner Tomi. A remek teljesítménynek meg is lett az eredménye, hiszen Buró a Vidi ellen is ott lesz a pályán. Mindenki előtt ott a lehetőség, csak bizonyítani kell!

A Videotonhoz utazunk vasárnap, persze győzelmi reményekkel! Erős gárda a Vidi, még a második sorát is remek játékosok alkotják, de nekünk nem szabad tartanunk senkitől. Fegyelmezett játékkal pontot, pontokat hozhatunk el Székesfehérvárról. A piros-kékek ma este Törökországban lépnek pályára EL-selejtezőn, ez azért biztosan sokat kivesz majd Nikolicsékból.

Bár megint lesznek sérültjeink, ennek ellenére azt mondom, hogy van keresnivalónk a Sóstói Stadionban! Kielemeztük a Videoton játékát, és mindenki becsülettel készül Torghelléék ellen. Hajtós kis meccs lesz, az biztos!

Most mennem kell, vasárnap pedig Hajrá Hali, Fehérváron is! Remélem, sokan elkísértek minket!

Sziasztok!