Nyugodt karácsonyt szeretnék!

Üdvözöllek benneteket!

Egy hét múlva kezdődik a bajnokság, amit már nagyon várunk. Az alapozás kemény volt, most már a finomhangoláson van a hangsúly.

Rendesen megdolgoztatott minket a mester az elmúlt hetekben. A tréningek mellett remek ellenfelekkel meccselhettünk. Azt gondolom, hogy a csapatunk rendben van, fizikálisan megkaptuk a tervezett terhelést, és a taktikai elemeket is begyakoroltuk. A felkészülési találkozókon egészen jól mutattunk, mind az eredmények, mind pedig a mutatott játék egyaránt bizakodásra adhat okot.

A napokban eldőlt, hogy Andorka Peti mellett Fehér Zoli is hozzánk igazol. Zoli érkezésének is kimondottan örülök, régóta ismerem, a válogatott keretben is találkoztunk már. Igazi univerzális focista: a védelemben a szélen és közepén is bevethető, de védekező középpályásként is hasznos tagja lesz a Halinak.

Andorka Peti is nagyszerűen illeszkedett be. Bár a távozási oldalon öt név szerepel, és csak két új futballista érkezett, összességében azt gondolom, hogy erősödtünk. A távozók többsége epizodista volt tavasszal, amikor igazán ment a csapatnak.

A rajtig már csak egy hét van, és csak úgy, mint tavaly, az idén is az egyik újonc ellen kezdünk. Viszont nagy különbség, hogy ezúttal a Rohonci úton léphetünk pályára. Az Eger amolyan „sötét lónak” számít: tavaly remek tavaszt produkálva nyerték meg a Keleti-csoportot, azóta pedig igazolták több játékost is.

Ám nekünk meggyőződésem, hogy magunkkal kell foglalkoznunk. Erős a kezdőcsapatunk, hazai pályán nem szabad senkitől sem félnünk. Az Eger ellen három pontot tervezek, muszáj győzelemmel kezdenünk!

És egyébként is, az őszre tervezett 17 meccsen 25-27 pontot kellene behúznunk! Mert már nagyon unom, hogy mindig elrontjuk az őszt, karácsonykor pedig mindenki számolgat, és azon agyal, hogy hány mérkőzést kell megnyernünk… Nyugodt ünnepeket szeretnék, legyen annyi pontunk, hogy az első hatban forduljunk.

Most mennem kell, de a bajnoki rajt előtt még jelentkezem!

Addig is Hajrá Hali!