Nyernünk kell!

Üdvözöllek benneteket!

A csapatunk jobb az egrinél, ám ezt a pályán is be kell bizonyítanunk! Örülnék az 1-0-ás sikernek is, de persze az igazi az volna, ha több góllal nyernénk meg a meccset, kiszolgálva lelkes közönségünket.

Már csak egyet kell aludni… Elképesztő, hogy mennyire várjuk már a rajtot. Minden focista így érez persze, hiszen a felkészülés utolsó hetére már mindenkinek elege van az edzőmeccsekből, a tréningekből. A focista élete a tétmérkőzés, a meccshangulat, és ez már nagyon hiányzott mindannyiunknak!

Az Eger érkezik Szombathelyre, és távol álljon tőlem, hogy lebecsülném a piros-kék alakulatot, azért összességében a Haladást erősebbnek tartom aktuális riválisunknál. Ugyanakkor ezt a pályán be is kell bizonyítanunk, és azzal valamennyien tisztában vagyunk, hogy Simon Antal együttese mindenképpen meg akarja nehezíteni a dolgunkat.

Feltérképeztük az ellenfelet, kielemeztük a játékukat, ám szerintem nekünk elsősorban a saját taktikánkkal kell foglalkoznunk. Ugyanazzal a harci kedvvel kell pályára lépnünk, mint amilyennel tavasszal tettük! A kezdőcsapat régóta együtt játszik, ismerjük egymást, és Artner Tomi megtalálta a megfelelő hadrendet, alaptaktikát.

Minden mérkőzés más és más. Nagy közhely, de valóban így van. Ha az elején betalálnánk, úgy vélhetően könnyebb dolgunk lenne. De nem szabad eszetlenül nekik rontanunk, sokkal jobban tesszük, ha kellő agresszivitással, sokat futva igyekszünk rájuk kényszeríteni akaratunkat.

Nagy valószínűség szerint az Eger nem esik majd nekünk, azt gondolom, hogy egy ponttal is beérné az újonc a Rohonci úton. Mi viszont csak és kizárólag a győzelemben gondolkodunk, nincs mese, meg kell nyernünk a pénteki meccset!

Tiszteljük az ellenfelet, senki nem veszi félvállról az összecsapást, de be kell bizonyítanunk, hogy a Rohonci úton mindenkinek tartania kell tőlünk!

Már csak egyet kell aludni…

És akkor holnap Hajrá Hali!

Remélem, sokan kijöttök a stadionba!

Most mennem kell.

Hajrá Hali!