Folytatni a sorozatot!

Üdvözöllek benneteket!

Két meccs, négy pont, tehát jól kezdtük a szezont. Végre valahára! Eddig ugyanis rendre beragadtunk, és nem győztünk kapaszkodni a mezőny után. Folytatni akarjuk a sorozatot!

Magabiztos hazai siker után pontot hoztunk Győrből, és ez utóbbi azt gondolom, mindenképpen jó eredmény. Az ETO-ban sok minőségi futballista szerepel, meggyőződésem, hogy nem sok együttes remizik majd Győrben.

Nekünk ez sikerült, mert masszívak voltunk, és ha olykor akadozott is a játékunk, egymást kisegítve tudtuk korrigálni a hibákat. Jó csapat otthonából hoztunk pontot, ez pedig önmagáért beszél.

Holnap azonban újabb mérkőzés vár ránk: Siófokra utazunk. Jobbnak tartom a Halit a Balaton-partiaknál, ám ezt a pályán is be kell bizonyítanunk. Régóta együtt van a csapatunk, az összeszokottság pedig rengeteget számít. Győzni szeretnénk, és miért ne sikerülne! A hazaiak vélhetően stabilan védekeznek majd, nekünk is maximálisan kell majd koncentrálnunk. Abban biztos vagyok, hogy lesznek helyzeteink, ezeket jó százalékkal ki kell használnunk.

Remélem, sok szurkoló elkísér majd minket, és akkor talán jó hangulatú összecsapás lesz pénteken este. Mert Siófokon összességében nem könnyű hangulatos mérkőzést vívni… Általában kevés a néző, és a foci pedig a közönségről szól.

Nagyon számítunk éppen ezért rátok! A múltkori bejegyzésemet voltak, akik félreértették. Én ugyanis csak azoknak a nézőknek „üzentem”, akik érthetetlen módon gyorsan kikezdtek minket. Higgyétek el, fontosak vagytok minden játékos számára! Azért hajtunk, hogy sikeresek legyünk, hogy minél több örömet szerezzünk a Hali-tábornak!

Holnap este kilenckor, remélem, együtt ünnepelhetünk a Balaton partján!

Most mennem kell, holnap pedig Hajrá Hali!