Szeretek az Üllői úton játszani…

Üdvözöllek benneteket!

Visszatértem a válogatottól, és most már a Fradi elleni meccsre készülök. Sajnálom, hogy nem léptem pályára a nemzeti tizenegyben, ugyanakkor semmi keserűség nincsen bennem emiatt, hiszen tiszteletben tartom a szövetségi kapitány döntését.

Két meccset játszott a válogatott, ám én egyik összecsapáson sem szerepeltem. A hollandok elleni vereség igazán fájó, mert bár remek együttes lesz a narancsos gárda, még nem álltak össze teljesen. Magam is azt vallottam a találkozó előtt, hogy talán foghatóak a németalföldiek, ám be kellett látni, hogy ezen az estén jobbak voltak. Persze, sokat hibáztunk, ám csak az tud hibát véteni, aki játszik! Szerintem nem érdemes kihegyezni személyekre a vereséget, hiszen továbbra is azt vallom: ha a siker is közös, akkor a kudarc is az!

Visszatértem tegnap a Rohonci útra, ahol gyorsan megtudtam, hogy Artner Tomi balbekként számol velem az Üllői úton. Egyszerűen megint nem nagyon tudunk más felállást választani, hiszen Schimmer Szabi, Tóth Peti és Radó Andris sem épült fel. Mint tudjátok, a Hali sikeréért én akár szögletzászló is lennék, így egy szavam sincs, hogy védőként kell szerepelnem. És mivel a Fradi jobbszárnya erős, Jovanovics és Somalia is nagyon gyors, várhatóan kevesebbet tudok majd fellépni az akcióinkkal.

Egyébként szeretek játszani az Albert Stadionban! Jó a hangulat ott is, no és arra is szívesen emlékezem, hogy az előző két vendégjátékunk alkalmával sikerült gólt szereznem! Persze, most hátvédként lehet, hogy kevesebb lehetőségem lesz arra, hogy betaláljak, bár ha lesz egy jó szabadrúgás, akkor szívesen odaállok majd a labda mögé…

Sajnos, még mindig vannak sérültjeink, így megint nem tudunk az alapcsapattal kiállni. Három meghatározó futballistánkat kell nélkülöznünk, ám szerintem a helyetteseik megoldják a feladatot! Nem kell félnünk az Üllői úton! Masszívak leszünk, és remélem, hogy ülnek majd a kontráink. Biztosan hiányzik majd Radó Andris lendülete, de azért nélküle is oda kell érnünk a Ferencváros kapuja elé.

Jó meccs lesz, ebben biztos vagyok. Célunk a győzelem, hiszek a sikerben! Remélem, hogy örömet tudnunk szerezni a minket elkísérő szurkolóknak.

Most mennem kell!

Hajrá Hali!