Nagyon bízunk Tomiban!

Üdvözöllek benneteket!

Néhány hét után úgy éreztem, muszáj megszólalnom, ugyanis nem szeretnénk, ha eluralkodna a türelmetlenség a klubnál. Nagyon bízunk Artner Tomiban és a szakmai stábban, a klub története legnagyobb hibáját követné el, ha nem Artner Tamással képzelné el hosszú távon a munkát.

Nem megy jól mostanság a Halinak: hiába játszunk jól, e teljesítmény nem párosul eredményességgel. A remek kezdést követően megtorpantunk, így most csak a tabella alsó harmadában tanyázunk. Ennek ellenére azt mondom, most kell türelmesnek lenni!

Tamás és a szakmai stáb remek munkát végez, mi, játékosok szeretünk velük dolgozni. Rendben van a csapat, jól is futballozunk, ám most olyan szériát futunk, aminek köszönhetően nem jönnek az eredmények. Ám ez a pechsorozat megfordul, meg kell fordulnia, hiszen tényleg becsülettel dolgozunk. Tomi jó úton jár, beépíti a fiatalokat a csapatba, a Pécs ellen például a 18-as keretből 14 saját nevelésű focista volt. A klub akkor profitálhat, ha hagyja dolgozni a jelenlegi stábot. Sajnos, nincsenek olyan lehetőségei az együttesünknek, hogy sztárokat igazoljunk. Tomi megkezdett egy szakmai koncepciót, amelynek a végén lesz egy stabil, működőképes élvonalbeli együttese Szombathelynek. Mert meggyőződésem, hogy a Halinak szombathelyi edző kell! Mi, futballisták hiszünk benne, tudjuk, hogy mit akar, és ez nagyon fontos szempont.

Aztán a folytonosság. Mindenkinek ez a legjobb, nekünk, játékosoknak is. Csak Magyarországon divat, hogy két hónapos sikertelenség után nyomban vált a vezetőség. Ez nem jó hozzáállás. Türelem kell, hagyni kell dolgozni az edzőt. Ritka balszerencsések vagyunk, míg a riválisaink kezét Fortuna fogja. Ha csak egy kicsit nagyobb százalékban használjuk ki a helyzeteinket, akkor sorra nyerjük majd a mérkőzéseket.

Azt látni kell, hogy nem futballozik rosszul a gárda. Szinte minden összecsapáson mi dominálunk, és abban biztos vagyok, hogy a szerencse előbb-utóbb mellénk áll. Mert megdolgoztunk érte!

A türelem meghozza a gyümölcsét, és hosszú távon az élet biztosan Artner Tomit és a szakmai stábot igazolja majd.

Most mennem kell.

Hajrá Hali!