Ezt mi csesztük el!

Üdvözöllek benneteket!

A múlt héten kicsit elhavaztam, így csak most jutok géphez. Az Újpest elleni vereségért elnézést kérek a saját és a csapatom nevében. Egyszerűen mi csesztük el a dolgot. A szakmai stáb teljesen jól feltérképezte az ellenfelet, pontosan tudtuk, hogy melyek az erősségei és a gyengéi a liláknak, erre kaptunk négy olyan gólt, amire egész héten gyakoroltunk…

Sokszor mondtam már, hogy a Haladásban nem elég, ha csak hárman-négyen hozzák magukat, nálunk legalább nyolc kezdőjátékosnak átlagosnál jobb teljesítményt kell nyújtania ahhoz, hogy bárkit is legyőzzünk. Sajnos, a Megyeri úton nem volt ennyi elfogadható produkció. Az első félidőben két hibát én is elkövettem, hiszen mindkét támadásnál jobb lett volna, ha elvállalom a lövést, ehelyett egyszer centerezni akartam, másodszor pedig csináltam még egy cselt… Nem kellett volna, de annyit azért tudni kell, hogy tizedmásodperc alatt kell meghozni egy döntést. Ezúttal rossz döntést hoztam.

De a vereség, csak úgy, mint a siker, a csapaté, azaz közös. Felesleges egyéni hibákra fogni a dolgot, ez így alakult, Aczél Zoli hétfőn le is rendezte a dolgot. Mindenkinek elmondta, miben hibázott, mit kellett volna másként tennie.

Összességében az fáj, hogy olyan meccsen kaptunk ki nagyon, amelyen akár pontot, pontokat is szerezhettünk volna, A helyzeteink megvoltak, ám ezen az estén nem jöttek össze a dolgok.

Most már előre tekintünk, hiszen hat pontos mérkőzés vár ránk. A Siófoknál elméletileg erősebb a keretünk, bár most nem lesz egyszerű dolga Zolinak, mert vannak sérülések és eltiltások nehezítik a munkáját. Vujó és Ricsi eltiltott, Nagy Gabi sérült, Nagy Gabó beteg volt, és ráadásul Kenő combja sem tökéletes, nem biztos, hogy tudja vállalni a játékot.

Ennek ellenére azt mondom, hogy mindegy milyen összetételben, de meg kell vernünk a Siófokot. Fontos találkozók várnak ránk, hiszen a Balaton-partiak után a Paks és a Kaposvár lesz az ellenfelünk. Azt gondolom, ha nem szerzünk hét pontot ezeken az összecsapásokon, akkor csak magunkban kereshetjük a hibát.

Győzelmet várok holnap este, és hiszek is a sikerben. Kárpótoljuk a szurkolókat!

Hajrá Hali!