MIért is blogolok?

Üdvözöllek benneteket!

A címben feltett kérdést egyre gyakrabban teszem fel magamnak, ugyanis, amikor a nyáron elhatároztam, hogy netes napló írásába kezdek, egyetlen dolog vezérelt: a szurkolók kiszolgálása. Ehhez képest az elmúlt hetekben kicsit furcsa fordulatot vett a hangulat.

Egy biztos: a blog nem azért van, hogy bárki is magyarázkodjon. Hozzáteszem nyomban, hogy aki ismer, pontosan tudja, hogy nem is ez a típus vagyok. Jól viselem a kritikát, ám a kritikát általában a hozzáértők szokták megfogalmazni…

Újra leírom: azért kezdtem a blogolást, hogy ti, szurkolók még több információval rendelkezzetek szeretett csapatunkról. Lássatok bele, hogy miként készülünk fel egy-egy meccsre, mi zajlott le a pályán, utána hogyan értékeltünk, ünnepeltünk, vagy éppen bosszankodtunk. De úgy tűnik, ez kevésbé érdekes – vagy a hozzászólók csak egy szűk kisebbséget képviselnek.

És még mielőtt az a vád érne, hogy sértődékeny vagyok, leszögezem: ez butaság, ilyent csak olyan állíthat, aki nem ismer. Gyermekkorom óta szókimondó srác vagyok, aki igen is elbírja a kritikát. Ilyen voltam, vagyok, és maradok is, ez biztos.

No mindegy, ezúttal nem is térek vissza a Paks elleni mérkőzésre, hiszen, mint tudjuk, megyei I-es focista vagyok 🙂

A hét végén ismét fontos meccs vár ránk, a Kaposvár ellen muszáj nyernünk. Szerintem be is húzzuk a három pontot, hazai pályán nem hibázhatunk.

A vezetőség által előirányzott 8-12 helyet folyamatosan tudjuk tartani, ám a jelenlegi helyezésünkkel a csapat és én sem vagyok elégedett.

Ennél többet akarunk elérni, és meggyőződésem, hogy feljebb is kúszunk majd a tabellát.

Most mennem kell, remélem, hogy azért még tudok a Haladásért szorítók számára érdekes infókkal elállni.

Hajrá Hali!