Javítanunk kell!

 

Üdvözöllek benneteket!

A Loki ellen megint hiába játszottunk elfogadhatóan, megint pont nélkül maradtunk. Nem ez az első meccs, hogy az ellenféllel pariban voltunk, mégis pont nélkül maradtunk. Valamit változtatnunk kell, mert azzal nem vagyunk kisegítve, hogy hétről-hétre a szimpatikus veszte szerepében vagyunk…

A Debrecen elleni összecsapást sajnos kívülről láttam csak. Ismét bebizonyosodott, hogy méltó partnerei vagyunk az élcsapatoknak is. A hajdúságiak az első kaput eltaláló akciójukból vezetést szereztek, ám előtte nekünk voltak lehetőségeink. Coulibalynak ugyan voltak lehetőségei, erős focista, helyzeteit kibrusztolta magának. A 2. félidőben szerintem jobbak voltunk a Lokinál, más kérdés, hogy a támadójátékunk megint nem volt gördülékeny. Egyszerűen hiányzik a gól a játékunkból. Javítanunk kell!

Most épp a Ligakupa-meccsre sietek, remélem, hogy a Győr ellen sikerül nyernünk, most nagyon fontos lenne ez az önbizalmunknak. Erős csapattal állunk ki, bízom a sikerben.

Mint ahogy a Vidi elleni Magyar Kupa továbbjutásban is. Az idei Fehérvár nem olyan jó, mint a tavalyi. Játékosállománya nagyszerű, de még nem működnek tökéletesen csapatként. Az első mérkőzésen jó eredményt kell elérnünk, mondjuk egy ikszet, és ha ez összejön, akkor itthon kivívhatjuk a továbbjutást. Hiszek a sikerben, az idén ősszel már bizonyítottuk a Sóstói Stadionban, hogy meg lehet szorítani a piros-kékeket.

A hét egy kicsit más volt, mint a többi. Holnap regenerálunk, pénteken átmozgató tréning, hétvégén szünnap. Hétfőtől aztán elkezdjük a Pécs elleni felkészülést. Igaz, lesz majd még egy Ligakupa fellépésünk Zalaegerszegen, de azon az összecsapáson már szerintem azok a focisták lépnek elsősorban pályára, akik korábban kevesebb szerephez jutottak.

Hajrá Hali!