A szerencséért meg kell küzdeni!

 

Üdvözöllek benneteket!

Rengeteget beszélgettünk az elmúlt másfél hétben a srácokkal. Nem igaz, hogy széthúzás van az öltözőben, mindenki egyet akar: nyerni végre. Gyenge széria van mögöttünk, erre szombaton pontot kívánunk tenni!

A Győr elleni Ligakupa-meccset is elbuktuk. Hiába próbálkoztunk, nem jött össze semmi, ráadásul nagy hibákat vétettünk: egyet például én, az első kapott gól előtt, amikor azt hittem, kiment a labda… A fordulás után fölényben futballoztunk, de ez is kevés volt az üdvösséghez.

A mérkőzést követően együtt elment a csapat vacsorázni. Itt átbeszéltünk mindent. Nagyon jó volt, hogy együtt tudott lenni minden játékos, tulajdonképpen itt az összetartáson volt a hangsúly. Hallom én is, hogy széthúzás van az öltözőben. Ez egész egyszerűen nem igaz! Kiállunk egymásért és a Haliért! Tudjuk mi is, hogy nem úgy megy a játék mostanában, ahogy az kellene, de az akarattal nem volt probléma, odatesszük magunkat minden egyes összecsapáson.

Gödörben vagyunk, de ebből kijövünk, remélhetőleg már a Pécs ellen! Van minden ember életében rosszabb periódus, mi most ebben vagyunk. A szerencse is elpártolt tőlünk, de a szerencséért meg kell küzdeni! Az nem jön magától. Meggyőződésem, hogy a munka meghozza gyümölcsét, és végre eredményesek is leszünk. Nem megy a góllövés, én is adós vagyok a találatokkal. De minden rossz sorozat megszakad egyszer, és szerintem a baranyaiak ellen végre jó játékkal nyerünk!

Tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk, mert a Pécs minden bizonnyal beássa magát a kapuja elé. A pálya nincs jó állapotban, tehát várhatóan a küzdőszellem dominál majd a meccsen. Pécsen, az első fordulóban is kontrázott a PMFC, szerintem ezúttal is ez lesz a taktikájuk. Nekünk pedig nincs más választásunk, fel kell törni a reteszt!

Megint lesznek hiányzóink, ám ennek ellenére muszáj megvernünk a baranyaiakat! Biztos vagyok benne, hogy most már elkapjuk a fonalat, és végre megint győzelmet ünnepelhetünk a szurkolókkal! Erre készülünk!

Hajrá Hali!