Mi akarjuk legjobban a sikert!

 

Üdvözöllek benneteket!

Megint nem sikerült nyernünk, pedig jobbak voltunk ezúttal is ellenfelünknél. Rossz passzban vagyunk, nem állt mellénk a szerencse… Pedig nagyon akartunk nyerni, küzdöttünk becsülettel, de rendre elrontjuk az utolsó passzokat, és ezért képtelenek vagyunk gólt lőni. Majd Kispesten!

Lehet, hogy magyarázkodásnak tűnik, de nem tudok mást mondani, mint a tényeket: jobbak voltunk a Pécsnél, legalább három száz százalékos helyzetünk volt, mégsem győztünk. A baranyaiak ölték a focit, 10 emberrel védekeztek, tördelték a játékot. Mi pedig nem tudtuk feltörni a reteszt, pontosabban amikor sikerült, akkor elrontottuk a ziccereket. Ilyen szériában vagyunk. Sorolhatnám a mérkőzéseket, ötször kaptunk ki 1-0-ra… De volt olyan mérkőzés, amelyet ikszre adtunk ahelyett, hogy nyertünk volna. Rengeteget gyakoroljuk a taktikai elemeket, ám a végjátékba hiba csúszik. Nagyon szívesen fogadnánk már mi is a gratulációkat, legyen az egy olyan találkozó után, amelyen nem játszunk jól. Csak végre nyerjünk!

Mert azt tökéletesen elhiszem, hogy a szurkoló eredményeket akar. De értsetek meg minket is: nálunk jobban senki nem áhítja a sikert! Kilencven percet végigrobotoltunk a pályán, és akkor valami apróság miatt nem sikerül behúzni a három, vagy az egy pontot. Bosszantó, hogy olyan gárdáktól kaptunk ki, amelyek nem jobbak nálunk…

A Kispest erős ellenfél, de nem legyőzhetetlen! Az utolsó két fordulóra négy pontot terveztünk be, ez még tartható, persze ehhez nyernünk kell a Bozsik-stadionban. És képesnek tartom magunkat arra, hogy elhozzuk a három pontot! A piros-feketék ellen több terünk lesz, ugyanis nem olyan defenzív gárda a Honvéd, mint a Pécs, vagy a Kaposvár. A támadóik nem igazán zárnak vissza, tehát várhatóan nagyobb helyünk lesz. Tudjuk, hogy melyek a Kispest erősségei: veszélyesek a pontrúgásaik, gyorsak, erőszakosak a csatáraik. Ugyanakkor a védelmüket meg lehet zavarni. Erre készülünk mi is!

Már Pesten vagyunk, most lesz taktikai értekezlet, aztán holnap megteszünk mindent a sikerért. Mert aki azt állítja, hogy bárki is a keretből nem teszi oda magát teljes mértékben a Haliért, az nem állít igazat. Mi is nyerni akarunk, még egyszer mondom: mi akarjuk legjobban a sikert!

Megpróbáljuk holnap is!

Hajrá Hali!