Vendégjárás, bejgli, kókusztekercs

Üdvözöllek benneteket!

Hazatértünk a „nyaralásból”, és most már készülünk a karácsonyra. Eseménydús lesz az ünnep ezúttal is, megyünk anyósomékhoz és édesanyámékhoz is, 24-én viszont hármasban leszünk.

December közepén elutaztunk a családdal Tenerifére. Furcsa volt, hogy a strandon, napozás közben karácsonyi dalokat hallgattunk. A családdal még nem voltunk télen pihenni, most ez nagyon jólesett, sikerült feltöltődnünk. Eddig mindig csak az aktuális csapatommal utaztam Délre, de akkor az edzéseken volt a hangsúly, és nem a lazuláson.

Most azonban már itthon vagyunk, és egy hetünk maradt a karácsonyi készülődésre. Szenteste természetesen otthon leszünk, hármasban ünneplünk. Feleségemmel épp most állítjuk össze a menüt, a főfogásba nem szólok bele, a bejglit és a kókusztekercset viszont már megrendeltem. 🙂 Nem aggódom az ételek miatt, a párom remekül főz, szóval, alig várom már a vacsorát!

Karácsony napján anyósomékhoz megyünk, aztán 26-án a szüleimnél jövünk össze egy karácsonyi ebédre. Eseménydús lesz tehát az ünnepünk, de ez így jó, hiszen ilyenkor jó érzés együtt lenni a szeretteinkkel.

Szilveszter előtt még igyekszem gép elé kerülni, tehát az újévi jókívánságokat későbbre halasztom. Viszont szeretnék nagyon boldog, békés Karácsonyt kívánni minden Hali-szurkolónak!

Boldog karácsonyt!