Tökéletes Szilveszter volt!

Üdvözöllek benneteket!

Eljött az új esztendő, holnap pedig meg is kezdődik a felkészülés. Az óévet elbúcsúztattuk méltóképpen, kiváló parti volt, nagyszerűen éreztük magunkat. Most azonban már a munkáé lesz a főszerep!

A Szilveszter pontosan úgy alakult, ahogy elterveztem. Buliról bulira jártunk a barátaimmal, éjfélkor a Fő téren megnéztük a tűzijátékot, majd mentünk tovább egy másik szórakozóhelyre. Rengeteg baráttal, ismerőssel találkoztunk, mindenhol parádés hangulatba csöppentünk. Megmondom őszintén, az elmúlt tíz évben nem volt ilyen jó Szilveszterem!

A szünetnek azonban már vége, most már a munkára kell koncentrálnunk. Holnap kezdődik a felkészülés, lesz egy beszélgetés, majd tréningezünk egyet. A hétvégén szabadnaposak leszünk, aztán hétfőn kezdetét veszi a hét-nyolc hétből álló kemény munka.

Nem nagyon tudok arról, hogy kikkel áll tárgyalásban klub, ám az egyetlen névnek, akit hallottam, kifejezetten örültem. Bori Gabiról van szó, aki nemcsak azért jelenthet erősítést, mert rutinos, több poszton bevethető futballista, hanem azért is, mert vele tovább bővül a szombathelyi mag.

Tudjátok rólam, hogy lokálpatrióta vagyok, így minden vasi kötődésű sportember hazatérését örömmel fogadok. Így volt ez az edzőkérdéskor is, jómagam is Artner Tomira voksoltam volna. Meggyőződésem, hogy akkor lehetünk még sikeresebbek, ha egy erős helyi mag alkotja a gárdát és a vezetőséget is. Ezt már megtapasztaltam Debrecenben, ahol mindenki egyfelé húzott. Elég, ha csak Sándor Tomi, Madar Csabi, Dombi Tibi vagy Bernát Csabi nevét említem. A város a sajátjának érezte a csapatot, és ezt fantasztikus érzés volt megélni futballistaként.

Nálunk is jól alakulnak a dolgok, most már csak Király Gabinak kellene hazatérnie… 🙂

Most búcsúzom, de jövő héten jelentkezem!

Addig is Hajrá Hali!